dimecres, 29 de febrer del 2012

Millors blogs Curs 2011/2012


Bon dia seguidors! Com ja sabeu aquest blog comença perquè és un "treball" manat a classe d'informàtica, el que significa que hi ha molts blogs diversos. En aquest article us vull fer un breu resum dels que considero els tres millors. Us deixo també un enllaç perquè els pugueu vistar.


1- Futbolitis
Aquest blog ens parla del que seria actualment l'esport més famós, el futbol. Ens presenta el futbol d'es d'un punt de vista diferent potser al de la majoria de la gent. Et mostra el futbol com molt més que un esport, ens mostra que entre els jugadors de cada equip hi ha més que companyerisme. A més a més, també hi podreu trobar algun article on ensenya a utilitzar algun programa d'Internet.http://dt-pclaret.blogspot.com/ aquest és l'enllaç del blog.


2- ReAd & DaNce
Aquest crec que és el millor d'entre els millors. Aquest blog tracta el tema de la música, algo que agrada a tothom, si més no a la majoria de la gent. Aquí s'hi explica des dels concerts més importants que es fan actualment, fins a fer-te veure que la música és molt més del que ens pensem. De fet, personalment, crec que la vida sense la música no seria la mateixa, fins hi tot ecrivint un article per al blog escoltem música, crec que és com si ens fés companyia. Aquí us deixo també l'enllaç: http://www.dt-crisolmo.blogspot.com/

3- Teatre, molt més que un art
Aquest blog, també ens parla del Teatre, tot i que potser aquest es un blog més tècnic, ens explica les formes de diàleg que podem trobar, d'on ve la paraula teatre...Tot i això, als qui els hi agrada el teatre, també és un blog bo de consultar, perquè tot ajuda a endinsar-te en aquest fantàstic món. A l'igual que a tots els blogs, hi trobareu una enquesta sobre el tema. Aquest és l'enllaç al blog: 
http://www.dt-ivet.blogspot.com/

Espero que pugueu difrutar d'aquests blogs i molts més! Fins aviat bloggers!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada